ساعت فلش

try { for (i=0;i0) strResult=intCount + " نظر" ; strUrl="http://LoxBlog.ir/commenting/?blogid=" +strBlogId + "&postid=" + lngPostid + "&timezone=" + intTimeZone ; strResult ="" + strResult + " " ; document.write ( strResult ) ; } function OpenLD() { window.open('LinkDump.php','blogfa_ld','status=yes,scrollbars=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px'); return true; }

 بهترین قسمت برای آشپزخانه سمت شرق و قسمت پشتی ساختمان است ...

ـ از نظر موقعیت نسبت به در ورودی بهتر است سمت چپ (وقتی وارد بنا می شوید) باشد.

ـ در آشپزخانه نباید رو به روی در ورودی باشد.

ـ از تعبیه آشپزخانه در مرکز بنا خودداری کنید.

ـ از ساخت آشپزخانه های گرد خودداری کنید.

ـ در آشپزخانه، باید به اندازه ای بزرگ باشد که جریان انرژی در آن به خوبی انجام گیرد.

ـ اجاق گاز نباید در سمتی باشد که پشت آشپز به سمت در باشد.

ـ اجاق در ارتباط با عنصر آتش است. لذا آن را روبه روی سینک یا یخچال که تحت نفوذ عنصر آب هستند قرار ندهید.

ـ رنگ سبز نقش بسیار مهمی در آشپزخانه دارد. (نماد عنصر چوب که آب و آتش را متعادل می کند) رنگ سفید و آبی نیز مناسب می باشد.

ـ یک قاب دستمال سبز روی در اجاق (درب فر مثلاً) یا جلوی سینک آویزان کنید. می توانید از کف پوش یا قالی سبز و یا پرده با مایه های سبز رنگ برای تقویت این فضا استفاده کنید...

ـ به طور کلی از رنگ هایی مثل قرمز، صورتی و ارغوانی که نماد عنصر آتش هستند در آشپزخانه استفاده نکنید... اگر دوست دارید مشاجره و دعوا داشته باشید می توانید از این رنگ ها استفاده کنید...

ـ اگر خواستید برای آشپزخانه میز انتخاب کنید حتما میزی که گوشه های گرد دارد را انتخاب کنید. میز بیضی عالیست...

ـ وسایل چوبی آشپزی نیز بسیار ایده آل است...

ـ ظروف شکسته و یا وسایلی که خراب شده و کار نمی کنند باید دور ریخته شود.

ـ آشپزخانه نماد سلامتی و شادی اعضای خانواده است. بیش از هر فضای دیگری این فضا باید تمیز و عاری از شلختگی باشد و این به فنگ شویی خانه و منافع ساکنان آن کمک می کند... کلاً در علم فنگ شویی با دیدن آشپزخانه یک خانه می توان به خیلی از ویژگی ها و مسائل افراد آن خانه پی برد. بنابراین آشپزخانه را دریابید.

ـ آشپزخانه حداقل یک پنجره باید داشته باشد.

ـ قرار دادن اجاق گاز جلو یا کنار پنجره کار درستی نیست.

ـ آشپزخانه نباید در نزدیکی یا کنار توالت باشد.

ـ قفسه ها و کابینت ها باید حتما دارای در بوده و درشان همیشه بسته باشند.

ـ آویزان کردن ماهیتابه و ملاقه و چاقو و چیزهایی از این قبیل به دیوار آشپزخانه مناسب نیست.

ـ به انباشتگی و پاکیزگی یخچال خود بسیار اهمیت دهید.

ـ روی درب یخچال را خیلی شلوغ نکنید... برای روی در از چیزهایی که به فضای آشپزخانه مربوط می شود استفاده کنید یا چیزی که حس خوبی در شما ایجاد می کند.

ـ هر شب سطل آشغال را خالی کنید.

ـ میز غدا را نزدیک به ماکروفر و توستر و... نچینید.

ـ یک ظرف از میوه های تازه روی میز خانواده سمبل سلامت خانواده است و آن را تقویت می کند.

ـ رنگ سفید برای وسایل آشپزخانه خیلی خوب است. مثل یخچال و اجاق گاز و... رنگ سفید تقویت کننده این حس هست که غذای آماده شده کاملاً بهداشتی و تمیز می باشد، البته این وسایل سفید باید مرتبا تمیز شوند.

ـ می توان احادیث یا جمله های زیبا و با مفهوم را به صورت قاب به دیوار آشپزخانه آویزان نمود.

ـ دستمال هایی را که برای تمیز کردن اجاق گاز، روی کابینت، خشک کردن ظروف، و... به کار می بریم، مرتب شسته شوند تا از انتشار میکروب در فضای آشپزخانه جلوگیری شود.

ـ تا آنجا که ممکن است محیط آشپزخانه به خصوص زیر و داخل کابینت ها را خشک نگه دارید تا محل تجمع حشرات موذی نشود.

ـ محیط آشپزخانه باید دارای نور کافی، دمای مناسب و تهویه خوب باشد.

ـ سعی کنید از مواد پلاستیکی در آشپزخانه کمتر استفاده کنید.

ـ کف آشپزخانه را روزانه تمیز نمایید.

ـ ابر و سیم ظرفشویی را زود به زود عوض کنید.

ـ شلوغی و انباشت وسائل تزئینی در محیط آشپزخانه، علاوه بر اینکه وقت و انرژی بیشتری را باید صرف تمیزکاری و مرتب کردن آنها کرد خود موجب اتلاف وقت و ایجاد آلودگی در محیط آشپزخانه می شود.

و در آخر باید گفت آشپزخانه قلب خانه است پس در حفظ و گرمی آن کوشش و ابتکار داشته باشید، تا در سلامت و شادابی زندگی کنید.


برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:, | 13:2 | نویسنده : p.t |

غذا، یکی از عوامل اصلی حیات محسوب شده و بدون آن ادامه زندگی بیش از چند روز مقدور نیست. غذا موقعی می تواند دارای اثرات مفید برای بدن باشد که به صورت یک غذای کامل و سالم و عاری از آلودگی مصرف شود، در غیر این صورت نه تنها سبب ترمیم بدن نشده و انرژی تولید نمی کند، بلکه برعکس باعث تحلیل قوای جسمانی شده و سرچشمه ایجاد بیماری های گوناگونی در انسان می شود.

مسمومیت های غذایی ناشی از مصرف موادغذایی آلوده به دلیل عدم رعایت اصول بهداشت در تولید، تهیه، توزیع و نگهداری موادغذایی، اهمیت بسیار دارد و یکی از مهم ترین اصول بهداشت موادغذایی روش نگهداری آن است. مهم ترین نکته برای پیشگیری از مسمومیت های غذایی آن است که قبل از تماس با غذا دست ها را با آب گرم و صابون بشویید. بعد از خروج از توالت، تماس با سطل زباله و یا حیوانات خانگی دست ها را کاملاً بشویید.

زخم ها و بریدگی ها را بپوشانید. دست ها را با حوله جداگانه ای خشک کنید و از دستمال آشپزخانه برای این کار استفاده نکنید.

هر چند وقت یک بار، دستمال ها، پارچه های آشپزخانه را ضدعفونی و یا تعویض کنید. سطوح کار (روی میز، تخته آشپزخانه و سایر سطوح تماس با موادغذایی) را در آشپزخانه به طور مرتب ضدعفونی کنید؛ به ویژه پس از آماده سازی مرغ و گوشت خام.

قبل از بازکردن قوطی کنسرو، آن را بشویید، ظروف، سطوح کار، قاشق، کارد و چنگال را با آب داغ و مواد پاک کننده بشویید. آبکشی کنید و در صورت امکان بگذارید تا کاملاً خشک شوند.

متخصصان تغذیه بهترین ظروف بسته بندی را ظروف شیشه ای می دانند، چرا که این ظروف ترکیبات شیمیایی ندارند که با موادغذایی داخل ظرف واکنش نشان بدهند. بسته بندی مواد غذایی با کیسه های نایلونی از متداول ترین شیوه های بسته بندی موادغذایی به ویژه در منازل است و پس از آن استفاده از کیسه های پلاستیکی زیپ دار رایج است. استفاده از کیسه نایلون به جهت قیمت پایین و عدم نیاز به شست و شوی مجدد چون ظروف شیشه ای یا پلاستیکی برای استفاده مجدد باید شسته شوند و امکان استفاده از فضای بیشتر به جهت امکان چیدن کیسه های روی هم بسیار رایج است.

اما آنچه در این نوع بسته بندی بسیار مهم است توجه به مقاومت کیسه ها در مقابل نشتی، سرما، پاره شدن یا باز شدن درز کیسه ها در اثر سرمای فریزر و مقاومت به نفوذ یا خروج عطر و طعم، بو و رطوبت طبیعی موادغذایی است که بی شک با انتخاب کیسه نایلون مناسب می توان به خوبی از ماده غذای بسته بندی شده محافظت کرد.


برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:, | 12:38 | نویسنده : p.t |
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد
.: Weblog Themes By SlideTheme :.
+ Post Comment{vb:rawphrase post_a_comment} if condition="$show['quickcomment']"
+ Post Comment